Skip to content

Bamboo space frame playground

This was our first venture into bamboo space frame design. This Bamboo Space Frame Playground is part of Panyaden School’s Kindergarten. The bamboo roof protects against excessive sunshine and rain, therefore kids can use the playground all year long. This is especially relevant for the tropics. There are little cave like stations on different heights and the children choose where to stop and stay according to their ability. The bamboo is much warmer and softer to touch than the regular steel playgrounds which is why this playground has immediately become a favorite with our kids.

This is only part of the Kindergarten playground at Panyaden International School. Please have a look at the rest of the playground here.

To find out more about Panyaden International School please click here

Bamboo Architecture - Bamboo Space Frame Playground
Bamboo Space Frame
Bamboo Architecture - Bamboo Space Frame Playground
Bamboo Architecture - Bamboo Space Frame Playground
Earth & Bamboo Architecture
Earth & Bamboo Architecture
Earth & Bamboo Architecture
Earth & Bamboo Architecture
Bamboo Architecture, Chiangmai Life Construction, Chiang Mai, Thailand
Earth & Bamboo Architecture
Bamboo Architecture, Chiangmai Life Construction, Chiang Mai, Thailand
Bamboo Architecture, Chiangmai Life Construction, Chiang Mai, Thailand
Earth & Bamboo Architecture
Earth & Bamboo Architecture
Earth & Bamboo Architecture
Back To Top