skip to Main Content

Bamboo Showroom for “Torch” Office, Wualai

This large modern office building was rigidly and squarely designed and its interior was equally cold and industrial. This landscape has been redesigned by Chiangmai Life Construction to reflect a Bamboo Showroom, including various bamboo structures, a bamboo house, earth walls built with adobe bricks upon a vast rammed earth floor. Combining natural materials, to bring a pleasing and welcoming environment, within a typical traditional harsh industrial building, has been made possible by creative designers at Chiangmai Life Construction, utilizing the flexibility of bamboo architecture together with earth architecture construction methods.

This development relates to other projects

Bamboo Gates at Torch

Meeting room for Torch

Back To Top